En podd kokt på en spik

Den här podcasten är, och det kanske hörs ibland, mer eller mindre kokt på en spik. Vi har ingen tillgång till någon fantastisk studio och de medel med vilka vi jobbar är inte märkvärdiga.

Peter sitter med sin telefon på resande fot eller med sin laptop hemma i Luxemburg medan jag sitter med en prisvärd Maono-mikrofon hemma i vardagsrummet. Klipp och klistra med ljud gör jag i det smidiga ljudprogrammet Goldwave. Det är i princip allt.

Goldwave används för att mixa ljud.

Peter är en nypensionerad bankman utan journalistiska bakgrunder medan jag, Henning, åtminstone varit motorreporter och nöjesskribent och har några semitappra poddcastförsök i ryggen. Proffs är vi inte…

Hoppas ni uppskattar podden ändå. Vår kvalitet är inte i paritet med SR men vi hoppas att vi sprider ljus över sådan de inte belyser.

Gilla och dela oss om ni gillar det vi gör eller ni hör.