Vi söker reporter!

Vi behöver en reporter som primärt arbetar med att intervjua vanliga snälla människor som hjälper Ukrainas flyktingar till exempel har hämtat dem, har dem boendes i sitt hem eller på annat sätt bidrar till att hjälpa de flyende människorna. Du pluggar kanske till journalist eller på annat sätt känner dig sugen på att skapa artiklar i både ljud och textform.

Arbetet är ideellt men kan vara meriterande för en studerande eller arbetssökande som saknar arbetsprover att visa. Är du erfaren och vill hjälpa podden att hjälpa Ukraina är du lika välkommen.

Jo, podden har annonsering i vissa avsnitt men intäkterna för det är avsett att täcka kostnader vi haft och till dags dato har intäkterna inte ens täckt kostnaden för se-domänen. Eventuellt överskott kommer deklareras och gå till etablerad hjälporganisation som UNHCR, Röda Korset eller Rädda barnen.

Skälet är att jag, Henning, har så grava postcovid-problem med rösten att jag inte kan genomföra intervjuer i podcastform i den utsträckning som jag önskar.

Du bör han vana av ljudupptagningar och förstå vikten av ”en behagligt ljudbild” samt gilla att prata med människor och hitta de intressanta vinklarna i deras berättelser.

Hör av dig till mig på hjalpdempod@gmail.com om du tycker att du är rätt person.


Dela gärna denna artikel!

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*