Ny reporter – Elvira Reer

Vi välkomnar Elvira Reer som är vår nya podreporter. Hon presenteras samtidigt som hennes första avsnitt!

Så, vem är hon då?
– Mitt namn är Elvira Reer och jag pluggar till journalist på Mittuniversitetet i Sundsvall och går andra året. Journalistiken är ett brinnande intresse som jag gärna gör både till vardags och på min fritid.

Så du bor i Sundsvall?
– Ja, just nu är jag stationerad i Sundsvall i ett år till eftersom att jag väntar på min examen.

Hur känns det att få bli en del av Hjälp Dem?
– Jag är väldigt peppad på att få vara med i Hjälp Dem-gänget, framförallt för att jag tycker det är viktigt att sprida vidare information om hur man kan vara med och hjälpa till i krisens stund. Just nu har jag i uppdrag att hitta och möta människor, samt att dela deras historier. Vilket jag verkligen ser fram emot!

Välkommen ombord, säger vi!

HENNING SVEDBERG

Elvira Reer.